Kuchyňské potřeby

Jaký hrnec, takové jídlo

Konstrukce hrnce může být rozhodující pro pohodlnou přípravu jídla. Do velkého a vysokého hrnce se toho hodně vejde, a proto se nejlépe hodí na dušená jídla, těstoviny a polévky. Vaření ve velkém hrnci je ideální i pro zeleninu, která se má vařit ve vodě. Plochý široký hrnec je určen pro dušená jídla, jako je vepřová a hovězí pečeně. Menší hrnce jsou určeny pro přílohy jako vařené brambory a lze je použít i na vaření zeleniny v páře. Pánve jsou ideální například na přípravu minutkových jídel. Lze je použít i pro přípravu různých druhů zeleniny a restování. Na vhodné pánvi lze připravovat pokrmy jako jsou vaječná jídla, klobása, steak a zelenina. Panve s ušima jsou zvláště užitečné pro snadné přenášení. Dává velký smysl pořídit si celou sadu na vaření, abyste mohli vařit všechny druhy jídel.

S6501249_5
S3601520_0
S6501449_2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *